Fordøm tortur af Sakineh Ashtiani, den dødsdomte kvinde i Iran!

Det iranske regimes bødler har tvunget den dødsdømte kvinde, Sakineh Ashtiani ( læs mere om hendes historie nedenunder) til at komme med falske tilståelser på landets statslige tv om drab på sin mand . Det skete efter flere dages tortur af hende og trusler mod hende og hendes børn. ( http://www.amnesty.org/en/news-and-updates/tv-%E2%80%98confession%E2%80%99-iran-stoning-case-woman-criticized-2010-08-12). Sakinehs søn har igen bedt omverdenen om hjælp til at redde hans mor fra døden. I et brev har han skrevet: " for at "retfærdigheden" skal ske fyldes vil de slå vores mor ihejl!"

At tvinge fangerne i Iran til falske tilståelser på tv og under tortur er et kendt fænomen i Iran. Men det har altid været de politiske fanger, som er blevet tvunget til det. Men da det islamiske regime er under pres, både indefra og udefra, pga. henrettelse og steningsdomme herunder steningsdom for Sakineh, forsøger regimet i Iran at fremstille Sakineh som en forbryder, som fortjener døden! Regimet vil således retfærdiggøre henrettelse af Sakineh Ashtiani og alle de andre menensker. Derfor har regimet haft brug for Sakines tilståelse på det statslige tv!

Under tortur er Sakineh nu blevet tvunget til at tilstå noget, som hun ikke har begået. Men uanset sigtelser mod Sakineh har det islamiske regime ikke ret til at stene eller henrette nogen mennesker!

Det iranske Islamsike regime skal fordømmes for sine forbrydelser mod befolkningen og især mod fangerne i Iran. Sakineh og alle andre fanger i iranske fængsler har fortsat brug for den internationale støtte ellers er deres chance for at overleve ikke så stor.